V ()©
Projektet e fundit
VALI AL PVC

Ndërmarrja "VALI AL PVC" është ndërmarrja e parë private në Anamoravë e më gjërë e cila merret me prodhimin e dyerve, dritareve, fasadave strukturale dhe gjysëmstrukturale, vitrinave e prodhimeve të tjera nga Alumini dhe Plastika.

Përvoja e gjatë vetëm në këtë lëmi ka bërë që kjo Ndërmarrje ta lehtësojë e ta thjeshtësojë procesin e vet prodhues e që në të njetën kohë ta rris kualitetin e prodhimeve të veta.

me shume...
 
 
 
 
Copyright © 2011 ValiAlPVC.com | Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.